De Teams

Het was bloed, zweet en tranen voor de jury… Zoveel waanzinnige aanmeldingen! Maar na 2 maanden video’s bekijken is eindelijk bekend welke 6 teams in april op reis gaan voor het goede doel.

Ontmoet Team Afrika.nl, Azie.nl, MiddenAmerika.nl, NoordAmerika.nl, Oceanie.nl en ZuidAmerika.nl.

Volg ze via Facebook, Twitter en Waarbenjij.Nu, geef ze reisadvies en steun ze voor het goede doel!

Maar vergeet niet EERST 6x6x6 op Reis te volgen. Voor iedere volger via Facebook, Twitter en e-mail doneren de sponsoren namens jou € 0,30 aan STOP AIDS NOW!, Solidaridad, Hivos, OneMen, EEN en Fairfood.

Hidde en Tony
Twee verschillende mensen met bijna irritant veel energie willen samen vechten voor STOP AIDS NOW! Hidde Meijer (40) en Tony van der Veer (26) combineren hun skills zoals ver reizen en videoproductie om wat er ook nodig is, voor elkaar te boksen voor de 6 opdrachten in Afrika.
Ga naar: Team Afrika.nl

Ruben en Sam
Wij zijn Ruben en Sam, twee studenten die zich bezig houden met film en fotografie. 6x6x6 op Reis geeft ons de unieke kans om met onze creativiteit een bijdrage te leveren aan het goede doel. Wij hebben onze kans gepakt en zullen ontwikkelingsorganisatie Hivos ondersteunen met hun missie in Azie. Geen opdracht gaat ons te ver en we zullen letterlijk door het stof gaan om deze te voltooien.

Ga naar: Team Azie.nl

Emma en Suzanne
Wij, Emma en Suzanne, zijn twee ervaren reizigers en ondernemende studenten journalistiek. We zijn klaar voor elk avontuur en elke uitdaging! We zijn ervan overtuigd dat de steentjes die wij bij zullen dragen de stevigste zijn. Ben jij ook overtuigd?
Ga naar: Team MiddenAmerika.nl

Ruut en Maranka
Filmpje gezien….? Mooi! Wij hebben alle cliches vast gehad. Dan is het nu tijd voor actie! Stem en laat een sponsor 0,30 voor je doneren. Easy peanuts! Maar dan wel eerlijke peanuts want dat is Fairfood. Wat ze precies doen? Dat gaan we voor je uitvinden!
Ga naar: Team NoordAmerika.nl.

Anna en Daphne
Gday! OneMen, 1 continent, 2 meiden, 2 backpacks en niks te verliezen. Daphne (25) is kersverse arts en Anna (26) werkt als kinderpsycholoog in Amsterdam. We zijn avontuurlijk, (veel te) enthousiast en denken t liefst met een bochtje om hokjes heen. We gaan ver. Heel ver… om de pioniers van oneMen een hart onder de riem te steken. We gaan alles aan, maar stiekem t liefst missies die een verschil kunnen maken. Daar klopt ons hart namelijk sneller van!

Ga naar: Team Oceanie.nl

Joni en Martin
Een rasoptimistische, reislustige Braziliaan & een gepassioneerde, energieke Hollandse besloten de krachten te bundelen. 6x6x6 op Reis geeft ons de ideale mogelijkheid om onze filmskills en missie uit te leven: namelijk mensen op een leuke luchtige manier bewust te maken van verschillende keuzes en mogelijkheden die ze hebben. Martin Lapenna Holzmeister (29 jr, visual artist) en Joni Bais (28 jr filmmaker, trainer) zijn er klaar voor om zich onbaatzuchtig in te zetten voor Solidaridad.
Ga naar: Team ZuidAmerika.nl
Partners
6x6x6 Op Reis:
Powered by Medid Webapplications
Powered by Medid Webapplications
de goede doelen


 jij volgt 6x6x6 op reis...
...wij doneren aan het goede doel,

en jij gaat naar australie!

1. volg via email
2. Volg via facebook  
3. Volg via Twitter     Volg Nu
(voorwaarden)


€27000,-
in de pot voor de 6 goede doelen
21074
Volgers gingen je tot nu toe voor...
Deze donatie wordt mogelijk gemaakt door:
Cathay Pacific * Sawadee Puur Reizen * Getaway Travel
6x6x6 Op Reis is een inzamelingsactie
van Reisinformatiesites:

Getaway Travel
Design: Synsation