Wat is 6x6x6 op Reis?

Orang oetans knuffelen in Indonesië? Een toneelstuk opvoeren voor kinderen in Zimbabwe? Naar de kapper in Colombia? Biertjes tappen in een kroeg in de Outback van Australië? En dat allemaal voor het goede doel?

In april 2011 reizen 6 teams naar 6 verschillende continenten om 6 opdrachten uit te voeren voor 6 goede doelen: STOP AIDS NOW!, Solidaridad, oneMen, Hivos, EEN en Fairfood.

Volg jij de actie via Facebook, Twitter of e-mail dan doneren de sponsoren namens jou €0,30 aan de 6 goede doelen.

De Teams

Tot 17 maart kon iedereen zich doormiddel van een video opgeven voor 6x6x6 op Reis. De kwaliteit van de inzendingen heeft ons overweldigd en de inzet van de teams was enorm. Geweldig om te zien!

Uit alle inzendingen heeft de jury 18 finalisten gekozen, 3 voor ieder continent. Deze laatste teams kregen één duidelijke opdracht: zamel zo veel mogelijk geld in voor de pot van 6x6x6 op Reis, die onder de 6 goede doelen wordt verdeeld.

Op 1 april, geen grap, kregen de winnende teams te horen dat ze hun koffers konden pakken. Ze kregen nog een filmcursus van Big Shots en vertrokken in het weekend van 15 april naar 6 continenten.

Ontmoet de Teams: Afrika.nl, Azie.nl, MiddenAmerika.nl, NoordAmerika.nl, Oceanie.nl en ZuidAmerika.nl.

> De Teams

De spelregels

6 continenten, 6 teams, 6 opdrachten. Op dit moment reizen 12 man met een filmcamera gratis de wereld over. De teams reizen allemaal af naar een continent: Afrika, Azië, Midden-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië en Zuid-Amerika. De continenten zijn verbonden aan 6 goede doelen.

Verspreid over de reis krijgen de teams 6 opdrachten. Het publiek in Nederland bepaalt wat die opdrachten zijn. Van geiten melken in Nicaragua tot een speurtocht uitzetten in Laos, het kan allemaal. Met een kleine foto/videocamera leggen ze alles vast.

Het team dat de opdrachten het beste uitvoert en de meeste publiciteit weet te genereren wint geld voor hun goede doel.

Stemmen op de opdrachten kan vanaf de homepage! Heb je zelf ideeen voor een leuke uitdaging? Mail ze naar info@6x6x6opreis.nl, of deel ze met ons op Facebook of Twitter.

> Stem op de opdrachten

De goede doelen

Ieder team reist op een eigen continent. Dat continent is weer verbonden aan een goed doel. Deze goede doelen staan al vast: STOP AIDS NOW!, Hivos, EEN, Fairfood, Solidaridad en OneMen.

> De Goede Doelen

De vluchten van 6x6x6 op Reis compenseren we via het Hivos klimaatfonds.

Volgen is doneren en… twee tickets naar Australië!

Per volger doneren de sponsoren € 0,30 aan de pot. De opbrengst verdelen we onder de 6 goede doelen. Zorg er voor dat zoveel mogelijk mensen 6x6x6 op Reis volgen via e-mail, Facebook en/of Twitter.

Bovendien maak je als volger van de actie kans op twee tickets naar Australië! Een goede daad verrichten, was nog nooit zo makkelijk.

Wie zit er achter 6x6x6 op Reis

6x6x6 op Reis is een inzamelingsactie van Getaway Travel, uitgever van online reismagazines: Afrika.nl, Azie.nl, NoordAmerika.nl, MiddenAmerika.nl, ZuidAmerika.nl en Oceanie.nl.

Getaway Travel wordt gesteund door Canon, Cathay Pacific, Waarbenjij.Nu, Vliegwinkel.nl, Wereldwijzer Reisforum en Sawadee Puur Reizen.

> De sponsoren

Vragen

> Veelgestelde vragen

Partners
6x6x6 Op Reis:
Powered by Medid Webapplications
Powered by Medid Webapplications
de goede doelen


 jij volgt 6x6x6 op reis...
...wij doneren aan het goede doel,

en jij gaat naar australie!

1. volg via email
2. Volg via facebook  
3. Volg via Twitter     Volg Nu
(voorwaarden)


€27000,-
in de pot voor de 6 goede doelen
21074
Volgers gingen je tot nu toe voor...
Deze donatie wordt mogelijk gemaakt door:
Cathay Pacific * Sawadee Puur Reizen * Getaway Travel
6x6x6 Op Reis is een inzamelingsactie
van Reisinformatiesites:

Getaway Travel
Design: Synsation